Da li dolazi vreme u kojem ces uzivati, da li ti dolaze dani “OBASJANI SUNCEM i SRECOM“,ili cete ocekivati samo tuga?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

Da li dolazi vreme u kojem ces uzivati, da li ti dolaze dani “OBASJANI SUNCEM i SRECOM“,ili cete ocekivati samo tuga?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

23. April 2018 Aus Von Anđelko

Svi se mi nadamo nekoj sreci, svi se mi nadamo nekom lepsem vremenu, nekim lepsim danima, danima u kojima necemo biti tuzni, nego u kojima cemo uzivati u sreci…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA A.

 

Niste preterani optmista kada su u pitanju desavanja oko vas, kao da prosto ne verujete da ce se svi problemi koje imate resiti, kao da ne verujete da ce sve biti ponovo pozitivno i lepo za vas.

Vec odredjeni vremenski period imate mnogo problema, a isto tako u mnogim trenucima ste tuzni, naravno sve zbog toga sto smatrate da to sto vam se desava nikako nista zasluzili, sve zbog toga sto smatrate da problema uopste ne bi trebalo da bude u vasem zivotu a ipak ih ima toliko.

Ali ne bi trebali tako razmisljati, jer svi mi imamo neki tezak period, ali uvek posle tuge dodje sreca pa ce tako biti i kod vas.

Werbung

Imacete problema jos neko odredjeno vreme, ali i taj period ce proci, a posle tog perioda ce doci period koji ce biti mnogo lepsi za vas.

Upravo ce takav vama period predstavljati leto, posto ce vam leto doneti mnogo srece i mnogo uzivanja.

Upravo ce vam letnji dan biti “obasjani suncem i srecom“ upravo cete tokom leta uzivati u velikoj sreci.

Videcete tokom leta cete potpuno zaboraviti na sve probleme koje ste imali ,tokom leta cete uzivati samo u sreci, pred vama je mnogo lepse vreme i mnogo lepsi dani ispunjeni srecom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3