Da li ce tvoja DOBROTA konacno dobiti ”NAGRADU” u vidu ”pomoci sa neba”uz pomoc koje ces imati razloga za veliku srecu?! Izaberi jedne ”stepenice” i saznaj!

Da li ce tvoja DOBROTA konacno dobiti ”NAGRADU” u vidu ”pomoci sa neba”uz pomoc koje ces imati razloga za veliku srecu?! Izaberi jedne ”stepenice” i saznaj!

6. Aprila 2018 Off By Anđelko

Mnogi govore da se dobrota isplati, i da ce nasa dobrota biti nagradjena onda kada nam to bude najvaznije…

Фотографија корисника Дејана Спасојевић

 

 STEPENICE A.

 

Postoji veliki broj situacija u kojima ste pokazali vasu dobrotu, u kojima ste se pokazali kao ”dobar covek”, mnogo takvih situacija je iza vas, a vi takodje nastavljate da se slicno ponasate pa vasu dobrotu poklanjate svima, vasu dobrotu veoma cesto pokazujete.

Dobrota je nesto posebno kod vas, a vi za vasu dobrotu ne trazite nista zauzvrat, nego je poklanjate drugim ljudima jer zelite da druge osobe budu srecne.

Ali treba da znate da se dobrota uvek isplati, da cete zbog vase dobrote biti nagradjeni, da cete imati ”pomoc sa neba”.

Ono sa cim cete vi biti nagradjeni bice velika sreca u ljubavi, upravo ce vam to predstavljati veliku nagradu za svu dobrotu koju ste poklonili drugim osobama.

Vasa dobrota i sve sto ste cinili ce vam se konacno isplatiti, konacno cete moci da uzivate i vi malo, uzivacete u velikoj ljubavi.

Zbog vase dobrote imacete ”veliku pomoc sa neba” koja ce vam omoguciti da ostvarite mnoge ljubavne snove, pomoci ce vam da budete srecni u ljubavi.

Sve ce izgledati mnogo lepse i pozitivnije za vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3