Da li ce se u tvom zivotu POJAVITI osoba koja ce ti ”OBASJATI PUT, SA KOJOM CES SRECU OSTVARITI”? Izaberi jedan ”SVETIONIK” i saznaj!

Da li ce se u tvom zivotu POJAVITI osoba koja ce ti ”OBASJATI PUT, SA KOJOM CES SRECU OSTVARITI”? Izaberi jedan ”SVETIONIK” i saznaj!

15. Aprila 2018 Off By Anđelko

Svi mi pre ili kasnije shvatimo da ipak ne mozemo sve sami, da nam je potrebna neka osoba na koju cemo se moci osloniti, da nam je potrebna osoba koja ce nam pruziti mnogo ljubavi i podrske…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SVETIONIK A.

 

Osoba ste koja mozda previse razmislja, previse razmisljate o stvarima koje su vezane za buducnost ali isto tako i o stvarima koje su vam se desavale u proslosti. Iako je razmisljanje nekada veoma potrebno, vi ipak zbog tog vaseg razmisljanja gubite dragoceno vreme, nista ne preduzimate kako bi promenili situaciju u vasem zivotu, nista ne cinite kako bi ostvarili srecu.

Istina, imate vi ”tema” o kojima trebate razmisljati, ali trebate gledati da vase vreme ”trosite” sto bolje, da iskoristite vreme za pronalazak nekih srecnih trenutaka.

Vama je sigurno potrebna osoba koja bi sve promenila u vasem zivotu, osoba koja bi vam poput ovog svetionika ”obasjala put” osoba koja bi vas i usrecila.

Mnogo vremena zelite takvu osobu, a uskoro cete je i upoznati, jer je ona vama veoma potrebna.

Videcete i sami kada je upoznate da ce sve biti drugacije i bolje po vas,a pre svega lepse.

Upoznacete osobu sa kojom cete ostvariti srecu, osobu koja ce vam ”obasjati” put i koja ce uciniti da budete mnogo srecnija osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3