CIGNASKI VIKEND HOROSKOP : Nekome ovaj vikend donosi ljubavnu srecu, i lepo raspolozenje.

CIGNASKI VIKEND HOROSKOP : Nekome ovaj vikend donosi ljubavnu srecu, i lepo raspolozenje.

7. Juli 2022 0 Von Luca

Ciganske karte donose kako lepe, tako i loše vesti znacima zodijaka i otkrivaju im šta ih očekuje na planu ljubavi tokom vikenda…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će dane do kraja nedelje obeležiti nešto loše i nešto što vam se svakako neće dopasti. Naime, u periodu do kraja nedelje ćete saznati da je vaš partner učinio nešto što aposlutno nikada nije trebao učiniti i zbog toga će vam biti jako teško.

BIK

Dragi bikovi, period do kraja nedelje vam donosi ljubavnu sreću. Situacija na planu vaše veze će postati mnogo drugačija i bolja nego što je to sada slučaj i vi ćete prosto blistati od sreće. Vama ništa neće moći da pokvari raspoloženje.

procitaj:

Mars u Biku do 20 augusta , budite strpljivi i promisljeni…

BLIZANCI

Dragi blizanci, dani do kraja nedelje vam donose nešto neočekivano. Naime, vama će dani do kraja nedelje doneti susret sa jednom zanimljivom osobom. Vi ćete sresti i upoznati osobu koja će na vas ostaviti i više nego lep utisak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, veoma lako bi se moglo desiti da svi vaši ljubavni problemi prestanu da postoje u periodu do kraja nedelje. Vama će se ukazati prilika da vratite vašu vezu na pravi put, a naravno da vi tu priliku trebate na najbolji mogući način iskoristiti.

LAV

Dragi lavovi, vama će dani do kraja nedelje doneti nešto loše na planu ljubavi vašeg života. Naime, vaš partner će vas razočarati sa jednim postupkom. On će učiniti nešto zbog čega će vam biti i više nego teško.

DEVICA

Drage device, vama će dani do kraja nedelje doneti pravu malu čaroliju. Vas na planu ljubavi vašeg života očekuje nešto što se može nazvati pravim malim čudom. Vas na planu ljubavi očekuju dešavanja koja se mogu nazvati pravim ostvarenjem sna za vas.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2