CIGANSKO PRORORICANJE BUDUCNOSTI! Izaberi jednu ”PROROCICU” i saznaj sta ti buducnost ”sprema” da li veliku RADOST ili velike probleme?!

CIGANSKO PRORORICANJE BUDUCNOSTI! Izaberi jednu ”PROROCICU” i saznaj sta ti buducnost ”sprema” da li veliku RADOST ili velike probleme?!

12. Aprila 2018 Off By Anđelko

Od buducnosti prosto pa svi ocekujemo mnogo, jer svi mi iz nekih nasih razloga smatramo da smo zasluzili srecu buducnost…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PROROCICA A.

 

Uvek se oko vas desavaju mnoge promene, u vasem zivotu se konstantno nesto menja, i skoro je tako bilo uvek.

Od razloga za tugu, do razloga za veliku srecu, sve se nekako menja na ovaj, ili na onaj nacin, dakle promene su ceste.

Vi iz tih promena pokusavate da ”izvucete”’ nesto pozitivno, uvek  to pokusavate ma koliko da vam tesko bilo.

Ova prorocica koju ste izabrali o vasoj buducnosti porucuje sledece:

”Sto se tice vase buducnosti u njoj je biti i neuspeha, ali isto tako i uspeha, nece vam biti bas blistava buducnost, jer cete imati problema sa odredjenim osobama do kojih vam je stalo, kao i problema na planu posla, ali ipak ono sto ce moci svakako da vas raduje jeste vasa buducnost u ljubavi, vama ce buducnost najvise srece doneti na planu ljubavi, jer cete upravo u buducnosti biti veoma srecna i uspesna osoba u ljubavi”.

Dakle porucuje vam da cete imati problema u buducnosti, ali isto tako da cete imati mnogo ljubavi, sa nekim stvarima cete sigurno moci da budete zadovoljni sa onim sto  vam buducnost donosi, a sa druge strane sa nekim sigurno ne, to vam porucuje ova prorocica.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3