CETIRI znaka koji se izdvajaju po tome sto su PAMETNI:Skorpija,Bik,Ovan i Rak.

CETIRI znaka koji se izdvajaju po tome sto su PAMETNI:Skorpija,Bik,Ovan i Rak.

6. Aprila 2018 Off By Luca

SKORPIJA

Opste je poznato koliko su osobe rodjene u znaku Skorpije snalazljive i koliko su pametne jer za njih ne postoji nemoguce.Bas kao i muskarci tako i zene rodjene u ovom znaku znaju kako da se ostvare na svim poljima,kako da donesu najbolju odluku i kako da rese svaki problem.Iako pripadnici ovog znaka bas i nisu miljenici sudbine i imaju mnogo problema u zivotu kao i mnogo ruznih trenutaka oni ce uvek naci  nacina da se izbore za osmeh na svom licu.

Zapravo to retko ko moze kao osobe rodjene  u ovom znaku jer su ponosne uporne i tvrdoglave i jednostavno iz inata nece da odustanu od onog sto najvise zele.Za  njih ne postoji nemoguce i veoma su dobri u davanju saveta zato sto kroz zivot ne idu samo srcem vec i razumom.

Kada jednom budu povredjeni oni posle nauce kako da se bore i jednostavno u svakom  trentku znaju kako je najbolje da reaguju jer kroz zivot nauce da ne reaguju implusivno vec da o svemu dobro razmisle.

 

BIK

Jos jedan veoma snalazljiv znak.BIkovi su neko ko bas i nije poznat po tome sto je vredan a oni su pri tome i ponosni tako da uvek izbegavaju da rade za nekog i da imaju   gazdu vec se trude da imaju nesto sto je samo  njihovo kako ih niko ne bi na bilo koji nacin ponizavao.

Upravo tu dolazi do izrazaja njihova inteligencija zato sto ce jednostavno zahvaljujuci svojoj pameti uspeti da pronadju neko resenje i neki posao koji ce im donositi dovoljno novca,koji je korektan i fer,koji ni slucajno ne krsi zakon a za koji ipak ne moraju da se previse trude i da se muce vec jednostavno da koriste svoj mozak vise nego svoje ruke.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2