BUKET koga izaberes otkriva kada ces uspeti da se izboris za LJUBAVNU SRECU!

BUKET koga izaberes otkriva kada ces uspeti da se izboris za LJUBAVNU SRECU!

24. Marta 2020 0 By PLEOMAX23

Ako je nesto tesko uciniti, onda je se tesko izboriti za ljubavnu srecu. Medjutim, nema dileme da svi pokusavamo to da ucinimo…

AKO STE IZABRALI BUKET A:

Vama je mnogo stalo do ljubavi, a vi ste to oduvek i pokazivali. Vi ste se oduvek najvise borili za ljubavne uspehe, ali vi bas i niste uspeli da se izborite za one najvece ljubavne uspehe. Vi jednostavno jos niste upoznali osobu sa kojom bi mogli da se izborite za veliku ljubavnu srecu, ali ce se to promeniti tokom proleca. Upravo ce vama prolece doneti susret sa jednom divnom osobom. A vi cete sa tom osobom ne zadugo posle tog susreta zapoceti ljubavnu pricu. Vi cete sa tom osobm uspeti da se izborite za onu veliku ljubavnu srecu i konacno za vas ona velika i prava ljubav vise nece biti samo pusti san. Vama ce prolece doneti carobna i prelepa desavanja na planu ljubavi.

AKO STE IZABRALI BUKET B:

Vi ne zelite to sebi da priznate, ali cinjenica je da niste zaboravili bivseg partnera. Vi ste pokusavali na sve nacine da tu osobu zaboravite, ali vam to nije poslo za rukom. Vi ne znate zbog cega je to tako, a to je tako samo zbog toga sto je vama ljubavna sreca sa tom osobom sudjena. Ma koliko da vam bilo tesko u to da poverujete, to je prosto pa cinjenica. Isto tako postoji nesto sti vi ne znate, a vi ne znate da ni vas ta osoba nije zaboravila. Ta osoba prema vama jos uvek gaji snazna osecanja i ta osoba ce vec tokom narednog perioda poceti da se bori za vase poverenje. Vi trebate preci preko vaseg ponosa i trebate ukazati jos jednu priliku toj osobi. Jer ako to ucinite, onda cete u novoj vezi sa tom osobom uspeti da se izborite za veliku ljubavnu srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2