Borila sam se za tebe vise nego sto cu se ikada boriti za sebe,videla sam  u tebi sve,a onda sam shvatila da si SAMO OBICNA KUKAVICA…

Borila sam se za tebe vise nego sto cu se ikada boriti za sebe,videla sam u tebi sve,a onda sam shvatila da si SAMO OBICNA KUKAVICA…

4. Marta 2018 Off By Luca

Nije me sramota,reci cu pred celim svetom da te volim i vristacu tvoje ime na sav glas.Reci cu da si ti sve ono sto mi u zivotu  treba i bicu toliko ponosna na sebe jer sam zavolela svom silinom svoga srca  i ja se ljubavi necu stideti jer je meni ljubav nesto najvaznije na svetu i nesto sto je zapravo  vredno svega.

Nije me sramota i okrenucu celom svetu ledja zbog nas i nase ljubavi i dacu ti sve ono sto sam ikada imala i sto sam ikada ikome dala.

Tako je  bilo sa nama jer je moja ljubav prema tebi bila beskrajna.

Boril sam se za tebe onako kako se zena bori za muskarca dakle iskreno i cisto i nisam marila ni za jednu prepreku.

Borila sam se za tebe  ii nije me bilo briga sto svi kazu da sam naivna glupaca i da me ti samo lazes jer je meni bilo dovoljno stalo da sam mogla i htela uciniti i nemoguce da zauvek  budes i ostanes samo moj.

Kako je moguce da si me toliko lagao i da si toliko dobar glumac?Kako je moguce da ti je tako lako poslo za rukom da me ubedis da si moj princ iz bajke a zapravo si  bio sve ono sto nisi smeo  biti.

Obican muski gad i slabic.a  ja ako nesto mrzim onda su to muske kukavice.Bas sam takvog zavolela i bas mi je jedan takav i ono malo srca sto sam imala slomio i srce mi kao da je list sa ceste zgazio.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2