Bolje i sama sa sobom,nego sama sa tobom…

Bolje i sama sa sobom,nego sama sa tobom…

15. März 2018 Aus Von Luca

Ne zasluzujes me,konacno sam to shvatla.Nisi me vredan i uzaludno je sto te volim i sto sve radim za nas i zbog nas i sto drhtim od zelje da budes moj i da  te imam za sva vremena.

Nisi me  vredan i ti nikada neces nauciti da cenis moju ljubav i sve ono sto radim za tebe,za nas.Nisi me vredan jer je tebi moja ljubav kao igracka i kao zanimacija i nista vise.Krivo mi je sto sam od svih  ljudi  na ovom svetu bas tebe zavolela i dala se bas tebi koji u sebi nemas ni trunku onih lepih emocija  i  koji za pravu ljubav nisi stvoren.

Ti zapravo nisi stvoren ni  za jednu ljubav jer je ljubav za tebe samo rec a za mene je zivot i moj si zivot bio ti.I dokazao si mi da nisi vredan toga i da sam mnogo pogresila sto sam ti se ikada dala,sto sam te ikada srela i zavolela.

Bolje mi je samoj,samu sebe ne mogu da ujedem za srce,samu sebe ne mogu da razocaram i da slomim i da samoj sebi dokazem da sam se samo igrala kao sto si ti radio sa mnom.

BOLJE MI JE SAMOJ,samu sebe ne mogu i necu da lazem i samoca me nece povrediti i uraditi mi sve ono sto si mi uradio ti.

Od svih muskaraca na svetu ja sam   nasla bas kretena,da se u njega zaljubim,da njega zavolim i da se njemu dam.Od svih muskaraca sam  nasla  bas tebe kome je ljubav samo rec i koji u sebi nema nista lepo i nista vredno a ja sam mislila da si moj princ i zelela da  budes moj kralj.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2