Bog nikad ne kasni: U životu se sve događa u pravo vrijeme!

Bog nikad ne kasni: U životu se sve događa u pravo vrijeme!

7. travnja 2021 Off By luca

U životu se sve događa baš u onom trenutku koji je predviđen i koji je najbolji za to. Kada prihvatite tu činjenicu, život postaje lakši i opušteniji. U prirodi čovjeka je da želi sve i odmah, ali odlaganje nekih stvari nas zapravo štiti od nekih loših. Ono što je suđeno dogodit će se prije ili kasnije, a ono što nije zapisano u sudbini je bolje da se nikada ni ne realizira.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

U životu se sve događa baš u onom trenutku koji je predviđen i koji je najbolji za to. Kada prihvatite tu činjenicu, život postaje lakši i opušteniji.

Nitko od nas ne može ni pretpostaviti što nam donosi idući dan. Božji planovi su poznati samo njemu. Na nama je da svaki dan iskoristimo maksimalno i uživamo u njemu najviše što možemo.

Toliko smo opsjednuti problemima da gotovo nikada ne izdvojimo ni par minuta vremena kako bismo se pomolili i zahvalili Bogu na svemu što trenutno imamo. Ljudi su uglavnom usredotočeni na ono negativno i nikada ne pronađu vrijeme da zahvale životu za ono dobro što im se događa.

Takva je priroda čovjeka. Kad mu je sve po volji, on zaboravlja na Boga. Prije odlaska u krevet, radije gledamo fotografije na društvenim mrežama, čitamo tračeve o zvijezdama, ali ne pronalazimo vrijeme za ono najvažnije.

U onom trenutku kada nas zadesi neka nevolja, sjetimo se Boga. Po pravilu, čovjek se okreće religiji tek kada se nađe u nekom problemu. Kada izgubimo posao ili je netko nama blizak bolestan. U situacijama kada ne znamo što i kako dalje, okrećemo se Bogu.

Kada doživimo neko odbijanje iako smo sve napravili kako treba, slijedi pitanje zašto se to tako dogodilo. Obično nas muče pitanja jesmo ispravno postupili, je li naša krivnja.

Jedini odgovor na ova pitanja je da Bog ima svoj tajming. Ako nešto ne ide po planu, to je zato jer trenutno za ostvarenje neke želje nije pravo vrijeme.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Stranice: 1 2