BLIZANCI: Preuzmite INICIJATIVU ukoliko imate ISKRENE EMOCIJE! ŠKORPIJA: Sačuvajte svoju LIČNOST i kada je LJUBAV u pitanju!

BLIZANCI: Preuzmite INICIJATIVU ukoliko imate ISKRENE EMOCIJE! ŠKORPIJA: Sačuvajte svoju LIČNOST i kada je LJUBAV u pitanju!

31. ožujka 2020 Off By Jovana

OVAN

Morate da znate da na sporedan način ništa konkterno ećete da postignete. Jer pre svega voljena osoba ne može neke stvari da predvidi. I ne može da zna šta je to o čemu vi razmišljate. Tako da je jako bitno da budete veoma jasni i direktni. I da se ne plašite reakcije.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijka pokažite više tolerancije i odgovornosti. Pokažite pre svega da vam je iskreno stalo. I da ste tu kada je to najpotrebnije. Jer sigurno postoje oni momenti u kojima ste više potrebni partneru. I na vama je da prepoznate koji je to momenat.

BLIZANCI

Jako je bitno da pažljivo posmatrate svoje okruženje. I da pre svega budete svesni simpatija koje dobijate od strane osobe koja vam se dopada. I to je definitivno momenat u kojem treba da pokažete svoje simpatije. I da možda preuzmete neku inicijativu.

RAK

Ukolikko već postavite pravila i kriterijume u ljubavnom odnosu. I ukoliko se sa njima slažete i vi i voljena osoba onda je i više nego bitno da ih poštujete. Ne možete da budete ti koji će se po tom segmentu ponašati neozbiljno. I koji će jedino imati potrebu da se istakne.

LAV

Sada više nego ikada pre vam prija izolacija i potpuno opuštanje. Vama je bitno da se osećate konforno i da pronađete svoj mir. Jer sada je vreme u kojem ste posvećeni sebi i svom psihičkom stanju. Stanju koje je pre svega veoma stabilno i jako.

DEVICA

Nikako nemojte sebi da dozvolite neprijatne i rizične situacije. Situacije u kojima biste mogli da se dovedete pred konačnu odluku. Odluku za koju ni sami ne znate kako da reagujete. Jer kada je ljubav u pitanju da bi ste opstali. Pokušajte da budete i više nego realni.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2