Blizanci, Lav i Ribe – koje su njihove ”najvece prednosti” po cemu se izdvajaju, zbog cega su voljeni i postovani, zbog cega su osobe rodjene u ovim znacima POSEBNE?!

Blizanci, Lav i Ribe – koje su njihove ”najvece prednosti” po cemu se izdvajaju, zbog cega su voljeni i postovani, zbog cega su osobe rodjene u ovim znacima POSEBNE?!

21. Aprila 2018 Off By Anđelko

Uvek su postojale razlike izmedju znakova horoskopa, uvek postoje razlike kako u ponasanju tako i u najvecim kvalitetima, ali svaki znak horoskopa ima nesto po cemu se izdvaja, nesto po cemu je drugaciji, po cemu je poseban…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BLIZANCI

 

Osobe rodjene u znaku blizanaca su one koje se stvarno ”posebne” zbog mnogo razloga.

Blizanci su pre svega posebni zbog svog ponasanja, posto retko koji znak moze da se pohvali da se toliko odgovorno ponasa kao sto to cine blizanci.

Blizanci znaju da pokazu veliku ozibljnost kada je potrebno, kada to neka situacija nalaze, ali isto tako znaju da pokazu veliku zelju za zabavom i srecom kada im to neka situacija dopusta, a upravo je blizancima mnogo stalo do srece i zabave.

Najveca prednost blizanaca je to sto su veoma samouvereni, to sto zele da upoznaju sto vise novih mesta i predela, blizanci su znak koji je uvek u nekoj potrazi za nekim ”mestom srece” blizanci su uvek u ”pokretu” uvek pronalaze neka mesta ili razloge za srecu, ono sto je prednost blizanaca jeste to sto oni znaju da uzivaju u zivotu.

Osobe rodjene u znaku blizanaca uvek sebi mogu da pronadju nesto zbog cega bi bile srecne,a to je stvarno ”posebno” kod osoba rodjenih u znaku blizanaca.

Blizanci su uvek veoma komunikativni, uvek voljeni u drustvu, pa su i zbog toga osobe rodjene u znaku blizanaca ”posebne”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3