BLIZANCI i DEVICA: Oni NE ZELE da budu u CENTRU PAZNJE vec da VOLE i budu VOLJENI!

BLIZANCI i DEVICA: Oni NE ZELE da budu u CENTRU PAZNJE vec da VOLE i budu VOLJENI!

26. Marta 2020 0 By Dejana

BLIZANCI

Ovo je znak koji zna koliko vredi i  znak koji pre svega  ume da ceni prave moralne vrednosti. Zato niko vise od njega ne zeli da bude voljen i zato niko kao on ne zeli da  voli. To je ono sto moramo da  kazemo. Imati blizanca kraj sebe znaci imati nekog ko ce vas voleti i ko ce vam   biti podrska, oslonac i rame za   plakanje.

Nemojte nikad i ni u kom slucaju  zaboraviti da je ovo znak koji ume da voli do ludila i koji pri tome nikad ne odustaje od onog do cega mu je stalo.

Morate uvek da imate na umu da je ovo bice koje voli i bice koje je spremno na sve kad mu je do neceg stalo. Nikad ne smete da   zaboravite da je ovaj znak neko ko vredi. Da je ovo osoba koja je  iskrena i koja  nikad nikome bol nece naneti. To je ono sto moramo da naglasimo.

Ono sto je jako vazno jeste da je osoba rodjena u znaku blizanca neko ko ume da ceni ljubav i neko ko nikome ne zeli nista lose.

Jako je vazno takodje reci da niko vise od osobe rodjene u ovom znaku ne zeli da pronadje ljubav.Blizanca ne zanimaju avanture i slicne stvari jer on samo zeli da voli i da bude voljen. To je ono sto mu je na prvom mestu. Ljubav i sama cinjenica da je voljen, jer on itekako jako  ume da voli.

Samo, mora se reci da tu ljubav nikad nije lako zasluziti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2