Bilo je LOSIH ISKUSENJA,bilo je i LAZNIH LJUBAVI ali upravo me to napravilo JAKOM ZENOM!

Bilo je LOSIH ISKUSENJA,bilo je i LAZNIH LJUBAVI ali upravo me to napravilo JAKOM ZENOM!

2. Marta 2018 Off By Luca

Plakala sam.Mnogo sam plakala nekada davno i bila sam razocarana u ceo svet.Mislila sam da je kraj svemu i mom zivotu i da ja vise nikada necu biti ona stara.

Imala sam lose iskustvo i zivot me je slomio i iskidao na milion delova.Nisam bila kriva a bilo me je stid od ljudi iako ni dan danas ne shvatam zasto kada ja nista lose nisam uradila i kada nemam zbog cega da se kajem i nemam zbog cega pred ljudima da pognem glavu.

Prosla  sam kroz pakao i nisam ponosna na sve ono sto mi se desilo ali valjda me je sve to naucilo da budem danas ovo sto jesam,jedna hrabra zena kojoj ne  treba muskarac da je prati i koja je jaca od mnogo njih.

Prosla sam kroz pakao i samo ja znam kako me je bolelo ali to je  sve sada iza mene i ja idem dalje i dalje se borim.

Nekada sam mislila da necu podneti  da cu pasti,da cu se slomiti…Nekad sam mislila da necu preziveti ali sam svesna da sam mnogo jaca nego sto izgledam i konacno sam naucila kako da se nasmejem lazno pa da niko i ne posumnja koliko sam u dusi prazna i da sam zapravo veoma razocarana.

Istina je,ja sam volela pogresnog i dala sam mu sve ono sto sam ikada imala i kajem se zbog te ljubavi ali proslost se ne moze promeniti a ja i nisam uradila nista lose pa da imam razloga da se za bilo sta kajem.

Nije bilo do mene vec do sudbine i do nekih drugih ljudi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2