BIK: Vreme je da donesete ODLUKU po pitanju ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA! ŠKORPIJA: Vodite se EMOCIJOM i doživećete ISKRENU LJUBAV!

BIK: Vreme je da donesete ODLUKU po pitanju ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA! ŠKORPIJA: Vodite se EMOCIJOM i doživećete ISKRENU LJUBAV!

1. kolovoza 2020 0 By Jovana

OVAN

Jasno je da u poslednje vreme osećate iskren nalet pozitivne energije. I da vam sam odnos sa voljenom osobom daje sigurnost i stabilnost. Ali to nikako ne znači da vi treba da se distancirate ili povućete. Jednostavno nastavite da se ponašate kao iskreno srećna i zaljubljena osoba.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da se fokusirate na određene segmente svog života. Jako je bitno da pre svega naučite da sa voljenom osobom uspeostavite zajednički jezik. I da u tom smislu budite spremni na određene odluke. Koje se odnose na zajednički život.

BLIZANCI

Nema potrebe da se plašite svojih osećanja i želja. Nema potrebe da po svaku cen u budete distancirani i uzdržani. Jer se u principu plašite rizika i samog razočaranja. Jednosavno budite spremni da u određenim momentima postupite onako kako vam srce govori.

RAK

Pred vama je i više nego zanimljiv i uzbudljiv period. Period u kojem pre svega treba da pokažete koliko ste pozitivna i vedra osoba. I koliko u vama u principu postoji energije i volje. Koliko u principu volite život. I sve one zanimljive promene koje sam život donosi.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka u poslednje vreme odnos sa voljenom osobom vam stvara napetost. Jer pre svega jasno vam je da odnos ne ide u pravom smeru. I da su neke stvari među vama i više nego nejasne. Zato je bitno da otvorite sve karte i razgovarte o svemu.

DEVICA

Sasvim je normalo da nakon duge veze želite određene promene. Da u tom smislu imate prosto potrebu da uživate. Da sebi priuštite i više nego zanimljive avanture i izazove. Jer u principu to je nešto što svaku osobu dodatno podstiče i motiviše.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2