BIK: Verujte svom INSTIKTU i uradićete PRAVU STVAR! A ovaj ZNAK ZODIJAKA oseća POSLOVNO NADMETANJE!

BIK: Verujte svom INSTIKTU i uradićete PRAVU STVAR! A ovaj ZNAK ZODIJAKA oseća POSLOVNO NADMETANJE!

22. studenoga 2020 0 By Jovana

OVAN

Ono što je i više nego sigurno jeste da u poslednje vreme osećate poslovno nadmetanje. Sasvim je jasno da su neke stvari potpuno otvorene i izražajne. Sasvim je jasno da neki ljudi rade određene stvari bez imalo respekta. I u odnosu na sve to vi ne treba da se osećate loše.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka od ključnog značaja jeste da verujete svom unutrašnjem osećaju. Jako je bitno da sluašte svoj instikt. Jako je binto da pre svega verujete u sebe. I da ćete na taj način ostvariti veliki uspeh. I uradićete i više nego pravu stvar za sebe.

BLIZANCI

Jako burno i nerealno reagujete na sitnice koje dolaze iz vašeg okruženja. Jako lično doživljavate stvari koje su i više nego nebitne. I koje su zbog svega toga sasvim jasno na vas ostavile veliki uticaj. Pa u odnosu na sve to pokušajte da se na pravi način rasteretite.

RAK

Postoje i više nego jasne činjenice da ste se u poslednje vreme opteretili poslom. Sasvim je jasno da ste sebe opteretili potpuno nebitnim sitnicama. I da se zbog toga već duže vreme osećate veoma iscrpljeno i napeto. Pa je vreme da malo više mislite na sebe.

LAV

Izbegavajte takmičenja i neke poslove u kojima prosto sebe ne vidite. Nema potrebe da se po svaku cenu forsirate. I da zbog toga pre svega gubite samu energiju na sasvim nebitne stvari. Na segmente koji vam ništa specijalno neće doneti u životu.

DEVICA

Devica, pravo je vreme da se opustite i da uživate. Na površinu izlaze sve vaše ideje. Na površinu izlaze svi rezultati vašeg dugotrajnog rada i zalaganja. Sasvim je jasno da ste osoba koja je bila i više nego posvećena i temeljna. Koja je bila i više nego uporna.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2