BIK: SVE STO IMA U ZIVOTU JE OSTVARIO SA SVOJIH DESET PRSTIJU – Njemu niko ni u cemu NIJE POMOGAO!

BIK: SVE STO IMA U ZIVOTU JE OSTVARIO SA SVOJIH DESET PRSTIJU – Njemu niko ni u cemu NIJE POMOGAO!

7. Februara 2019 Off By PLEOMAX23

 

Ali nije to bika unistilo, ne da ga nije unistilo nego ga je samo ojacalo, upravo je zbog toga bik na vreme shvatio da se  samo moze osloniti na sebe i zbog toga je on postao toliko snazan, uporan i pre svega kvalitetan covek.

Bik je covek koji je ostvario mnogo toga u zivotu, on je ostvario mnogo uspeha, ali ne ponosi se bik sa svojim uspesima toliko kao sto se ponosi sa cinjenicom da je sve ostvario samo zahvaljujuci sebi, zapravo je bik do svega dosao samo zahvaljujuci sebi i on je sve ostvario sa svojih ” deset prstiju”. Pomoc bik nikada nije imao ni od koga, on je se borio, on je koracao hrabro tamo gde su drugi odustajali i zbog toga je on prosto ponosan na sebe.

On je isto tako ponosan zbog toga sto zna da nikoga nije povredio, bik se jeste  borio, ali je se on borio za svoje ciljeve na posten nacin i on nikada nista lose nije ucinio, a on pogotovu niti jednoj osobi nije tugu naneo.

Upravo zbog svega ovoga niko ne treba ni da mu pokusava suditi, ne trebaju suditi drugi ljudi biku nego ga trebaju razumeti i trebaju mu se diviti, jer bik zaista samo veliko divljenje i postovanje zasluzuje.

Stranice: 1 2