Bik  on se ne plasi Karme jer zna da nikome nije naudio…

Bik on se ne plasi Karme jer zna da nikome nije naudio…

25. Aprila 2022 Off By Luca

 Osoba rodjena u    znaku bika je neko ko ima veliko srce.

Moramo da kazemo da niko kao ovaj  znak ne zeli da usreci one do kojih mu je stalo. Imati bika kraj sebe znaci imati nekog ko vam nikada nece okrenuti ledja ali ko takodje bas nikada nece dozvoliti da neko od njega pravi budalu. Ova osoba je svesna toga koliko vredi. Dace dusu onima do kojih mu je stalo ali ako dodje do toga da shvati da se neko  igra sa njim, bik   ce umeti  i znati da vrati istom merom. To moramo da kazemo.

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Osoba rodjena u znaku bika je dobar  covek. Covek koji ne zeli nikome da naudi vec koji ima potrebu uvek da bude tu    za one kojima je to potrebno. Imati ga kraj sebe znaci imati osobu kojoj mozete uvek verovati, u to nema sumnje.

procitaj:

Ovi znaci zodijaka imaju najbolju dusu: Njih svi vole, i prava je sreca imati ih u zivotu!

Kada se zaljubi, osoba rodjena u  znaku bika je potpuno odana i verna. Dace vam sve sto   ima ali moramo da kazemo da bas nikad nece preci preko prevare. Oni koji     izdaju bika gube   ga za sva vremena i to je cinjenica. Vrlo  je vazno da kazemo da   se  u ovom znaku radjaju ljudi koji ce uvek pokusati da  pomognu onim do kojih mu je stalo. Ali ne samo njima. Jer, ako bik moze nekome da pomogne on ce to rado da ucini  pa cak i  u slucaju da to znaci da moze na neki nacin sebi da naudi.

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2