BIK mislite više na sebe, DEVICE posvetite se voljenoj osobi..Ovaj znak MORA NEKE STVARI DA OSTAVI U PROŠLOSTI

BIK mislite više na sebe, DEVICE posvetite se voljenoj osobi..Ovaj znak MORA NEKE STVARI DA OSTAVI U PROŠLOSTI

2. svibnja 2021 Off By Jovana

OVAN

Imate jako veliki pritisak od strane voljene osobe. Jer pre svega od vas se očekuje da donesete neku bitnu odliku. Odluku koja ima jako veliki uticaj na samu budućnost vašeg odnosa. I zbog toga ste u velikoj dilemi. I zbog toga osećate veliki pritisak od svega što se dešava oko vas.

BIK

Ono što je i više nego jasno jeste da ste u odnosu nezadovoljni. Jesto to da vas sam odnos ne opušta. I da zbog toga nikako ne možete da razvučete osmeh na lice. I u svemu tome sasvim je jasno da neke stvari morate da menjate. I da budete osoba koja misli na sebe.

BLIZANCI

Sada je pravi trenutak da kažete sve ono što vas muči već duži period. Sada je pravi trenutak da postanete osoba koja ima hrabrosti da iskaže svoje stavove. Bez obzira na to kako će reagovati voljena osoba. Jer vi u svemu tome pre svega treba da mislite na sebe.

RAK

U poslednje vreme vas veoma zbunjuju reakcije i komentari voljene osobe. Jednostavno ni sami ne znate o čemu se radi. I da li zaista postoje neke sitnice koje vi radite pogrešno. Pa o svemu tome pokušajte potpuno otvoreno i jasno da razgovarate sa partnerom.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka pravi je trenutak da se opustite. Pravi je trenutak da u potpunosti uživate u svim čarima ljubavi. Da se prepustite ljubavnoj čaroliji. Jer to je nešto što će vam partner svakako podariti. Osećaćete se i više nego voljeno i zadovoljno.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka pravi je trenutak da se posvetite voljenoj osobi. Pravi je trenutak da se u potpunosti predate. I da svoje emocije i svoja osećanja pokažete i dokažete na pravi način. Da jednostavno dobro razmislite o svemu ono što se dešava oko vas.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2