BIK i JARAC:  Kombinacija koja je IZ RAJA izasla!

BIK i JARAC: Kombinacija koja je IZ RAJA izasla!

7. Aprila 2018 Off By Luca

Iako u principu mnogi misle da su ova dva znaka nekako nespojiva to je zapravo velika greska iz prostog razloga sto su oni jednostavno toliko drugaciji da mogu savrseno da se slazu.

Iako oba znaka vaze za ponosne i za tvrdoglave to bi u principu mogla da bude dobra stvar zato sto ce se i jedan i drugi svim silama boriti da sacuvaju one koje vole najvise,odnosno da sacuvaju svoju ljubav.Ova dva zodijaka su ljubomorna i cuvaju ono sto je njihovo i generalno   nije lako  podneti sve njihove emotivne sumnje   i ljubomorne scene ali je jasno da sve sto rade,rade iz ljubavi i iz potrebe da svoju voljenu osobu zadrze kraj sebe ali i da je usrece:

 

BIK:

Iskren je i veran i spreman je na sve kada iskreno voli.

Za njega daljina predstavlja samo broj,dakle kilometri su mu nevazni zato sto smatra da nista  na svetu ne moze da unisti pravu ljubav.

Buduci da voli svim srcem i da zeli svog partera samo za sebe on neretko dodje u situaciju da se raspituje o bivsim vezama svoje voljene  osobe i to samo zato sto zeli da se uveri da je ona zaboravila sve ono sto joj se desilo u proslosti.

Bikovi su jako ponosni i nikada nece moliti za ljubav.

Kada dodje do svadje ako im je iskreno stalo onda ce sve uciniti da dodje i do pomirenja ali  nikada nece lako da kazu da su krivi i tesko im je da kazu izvini

Muskarcu Biku nije problem da li je izabranica njegovog srca starija ili mladja od njega jer kao sto smatra da su kilometri   nevazni tako je isto i za godine.

Ne postoji prepreka za ljubav,to je stav i parola osoba rodjenih u ovom znaku.

Kada je rec o zeni rodjenoj u znaku Bika njoj prija da   njen partner bude  njenih godina ili malo stariji,ne voli velike razlike u godinama jer  se onda  oseca kao da je neko sputava u necemu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2