Website-Icon JAKA ŽENA

Bik i Devica oni nista ne traze a daju sve od sebe svojim voljenima, pouzdani i verni do kraja.

BIK I DEVICA

Bik i Devica oni nista ne traze a daju sve od sebe svojim voljenima, pouzdani i verni do kraja.

Oni sebi neke stvari nikada ne bi mogli dopustiti. A oni sebi nikada ne bi mogli dopustiti da izdaju ili da povrede neku osobu do koje im je stalo. Pripadnici znaka Bika i Device su ljudi koji su uvek tu za svoje voljene osobe i koji im uvek samo veliku srecu omogucavaju…

BIK

On je covek koji se ne menja. On je covek koji se nikada nece promeniti i niko ne treba njegovu promenu da ceka. Bik je takav kakav jeste i nece se promeniti, a njemu promena i nije potrebna. On je covek koga krase ljudski kvaliteti, a njega pre svega krasi kako velika vernost, tako i pouzdanost. Ona osoba koja ga ima kraj sebe zaista uziva u velikoj sreci. Imati bika kraj sebe znaci imati osobu koja ce uvek biti tu.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

Bik je zaista uvek tu za svoje voljene osobe. On je tu ma sta da se desavalo i on je tu kako u dobru, tako i u zlu. Nikada bik ne odlazi od svojih voljenih osoba kada je tesko, cak naprotiv, on svoju ljubav voljenim osobama dokazuje onda kada je najteze.

Na bika se svaka njegova voljena osoba moze osloniti. On nikada nece izmisliti izgovor nego ce uvek pronaci nacin. On pronalazi nacin uz pomoc kojih pomaze voljenim osobama i uz pomoc kojih im vraca osmeh na lice. Bik je zapravo covek koji ostaje uz voljene osobe do samoga kraja. On ostaje kraj one osobe do koje mu je stalo ma sta da se desavalo. On je jednostavno neverovatno pouzdan i veran covek koji ne ume da povredi nego ume samo da usreci.

Bez i malo preterivanja se moze reci da je prava cast imati bika kraj sebe. On je covek koji je potreban svim ljudima u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

 

DEVICA

Device tako malo govore, ali zato tako mnogo cine. Sve je kod njih podredjeno delima i zbog toga ih mnogi zele kraj sebe. A one osobe koje imaju devicu kraj sebe ne mogu svoj zivot da zamisle bez nje. Device su prosto osobe koje krase brojni kvaliteti, a svi kod njih najvise postuju njihovu vernost i pouzdanost.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

Nikada device sebi ne bi mogle dopustiti da izdaju neku osobu do koje im je stalo. To se prosto ne moze desiti, to se ne moze desiti cak ni u snu. Za device je vernost oduvek bila prava svetinja i to ce uvek biti tako. Device su verne svojim voljenim osobama, a one to zaista svakoga dana na razne nacine pokazuju i dokazuju.

Ne odlaze device od voljenih osoba onda kada se pojavi prvi problem. Cak naprotiv, zaista pravo cudo treba da se desi da bi devica otisla od neke svoje voljene osobe. Zapravo su device osobe koje ostaju uz voljene osobe do samoga kraja. Device smatraju da za sve postoji nacin i zbog toga one pronalaze nacine umesto da izmisljaju izgovore.

Isto tako se na device svaka njihova draga osoba moze osloniti. Oduvek su device bile pouzdane i na njih se ozbiljno moze racunati. Uvek su tu device kako bi pomogle voljenim osobama. A device su isto tako neverovatno brizna bica koja cuvaju voljene osobe od briga i problema.

Imati devicu kraj sebe je nesto zaista carobno.

Die mobile Version verlassen