Bik i Devica oni nista ne traze a daju sve od sebe svojim voljenima, pouzdani i verni do kraja.

Bik i Devica oni nista ne traze a daju sve od sebe svojim voljenima, pouzdani i verni do kraja.

19. Juli 2022 Aus Von Luca

 

DEVICA

Device tako malo govore, ali zato tako mnogo cine. Sve je kod njih podredjeno delima i zbog toga ih mnogi zele kraj sebe. A one osobe koje imaju devicu kraj sebe ne mogu svoj zivot da zamisle bez nje. Device su prosto osobe koje krase brojni kvaliteti, a svi kod njih najvise postuju njihovu vernost i pouzdanost.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

Nikada device sebi ne bi mogle dopustiti da izdaju neku osobu do koje im je stalo. To se prosto ne moze desiti, to se ne moze desiti cak ni u snu. Za device je vernost oduvek bila prava svetinja i to ce uvek biti tako. Device su verne svojim voljenim osobama, a one to zaista svakoga dana na razne nacine pokazuju i dokazuju.

Ne odlaze device od voljenih osoba onda kada se pojavi prvi problem. Cak naprotiv, zaista pravo cudo treba da se desi da bi devica otisla od neke svoje voljene osobe. Zapravo su device osobe koje ostaju uz voljene osobe do samoga kraja. Device smatraju da za sve postoji nacin i zbog toga one pronalaze nacine umesto da izmisljaju izgovore.

Isto tako se na device svaka njihova draga osoba moze osloniti. Oduvek su device bile pouzdane i na njih se ozbiljno moze racunati. Uvek su tu device kako bi pomogle voljenim osobama. A device su isto tako neverovatno brizna bica koja cuvaju voljene osobe od briga i problema.

Imati devicu kraj sebe je nesto zaista carobno.

Seiten: 1 2