BIK, DEVICA I JARAC ono što je njihovo NE DIRAJ! Tudje NE ŽELE!

BIK, DEVICA I JARAC ono što je njihovo NE DIRAJ! Tudje NE ŽELE!

3. prosinca 2020 Off By Jovana

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista vole pre svega sebe da poštuju. Nikada nemojte da dovodite u pitanje određene stvari u svakom smislu te reči. Tako da zaista nikada ne treba da dirate ono što pripada njima. To je zaista stvar koja je za njih karkteristična. Nikada nemojte da dozvolite da u bilo kom momentu se ponašate na način koji jednostavno nije adekvatan. I to je ono što je bitno u svakom smislu te reči. Treba da zaista imate na umu određene stvari. Pre svega ovo su osobe koje u svakom momentu se ponašaju na način koji je adekvatan. I o je nešto što treba da imate uvek na umu. Jednostavno imajte neke stvari na una pameti kada su u pitanju osobe rođene u ovim horoskospkim znakovima. Jer ako im se zamerite u tom smislu to je nešto što je za njih izuzetno karakteristično.

Takođe, osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje nikada ne diraju ono što nije njihovo. I to je stvar kojom se i vode u životu. Nemaju sa tim ni najmanji problem. Tako da jednostavno u svakom smislu te reči treba da imate određene stvari na umu. U svakom momentu treba da budete osoba koja je zaista svesna određenih stvari. I nikada ne treba na bilo koji način da budete tip osobe koji jednostavno se ne ponaša na adekvatan način. Tako da u svakom smislu te reči treba da budete svesni određenih stvari. Nikada nemojte da dovodite u pitanje spremnosti ovih osoba da odbrane ono što je njihovo. I to je uvek njihov i više nego jasan znak.

BIK

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su izuzetno i veoma tvrdoglave. Nikada nemojte na bilo koji način da posumnjate u njihovu borbenost u životu. Ovo jesu osobe koje su izuzetno i veoma realne. I nikada niko ne treba da dovodi u pitanje to da će se ove osobe maksimalno boriti u životu. To je najveća istina od svega, tako da treba da to imate u vidu. Jednostavno nikada nemojte da se ponašate na način koji nije adekvatan prema njima. Jer takođe to je stvar koju neće aposlutno nikada dozvoliti. Tako da ovo su stvari koje su i više nego realne.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2