Astrolozi otkrivaju što nas čeka u drugoj polovini 2022.

Astrolozi otkrivaju što nas čeka u drugoj polovini 2022.

29. Aprila 2022 Off By Luca

 

Ovan

Horoskop za 2022. godinu ovom znaku previđa konačno nadilaženje lošeg raspoloženja i depresije koje će biti dominantno početkom godine, a zatim slijedi period harmonične ljubavi i lijepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi ih morate znati iskoristiti na najbolji način kako biste savladali poslovne teškoće koje će se javiti u 5. mjesecu, a u 7. dodatno pogoršati. Sudbina će vam se čas smješkati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojni izazovi kroz koje ćete morati sami proći.

Bik

Naredna godina donijet će poboljšanje na polju obitelji i prijateljstava. Ovo će biti i vrijeme kada ćete morati ozbiljno povesti računa o zdravlju.

Sve važne stvari trebate riješiti do sredine travnja/aprila, a plodove svog rada ubirat ćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tijekom ljeta suočit ćete s jednom izdajom.

procitaj:

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ ZA SVE ZNAKOVE!

Blizanci

Početak godine će biti idiličan period za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja. Najbolje vesti i najljepši događaji čekaju vas u 9. mjesecu, kao i poboljšanje financijske situacije.

Od 10. mjeseca će vam sve ići od ruke i pratit će vas sreća što god da napravite. Ipak, u 11. mjesecu stiže razočaranje kao posljedica grešaka koje ste napravili u jednom periodu života.

Rak

Za vas, 2021. godina je period dobrih djela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi. U ljubavi, trebate se čuvati sukoba, naročito tijekom ljeta. Teškoće na poslu mogu se javiti u 9. mjesecu, a mogući su i svađe u obitelji i s prijateljima.

Na vama je da se potrudite da uklonite sve vanjske faktore koji utječu na odnose s voljenim osobama i sve bi trebalo biti u redu.

 

Lav

Za pripadnike ovog znaka ovo će biti emotivno prilično stresna godina, dok će na polju karijere izuzetno napredovati. Moguće je i dugo, zanimljivo putovanje. Sve probleme na poslu rješavat ćete lako, ali u 8. mjesecu ćete primiti vijesti koje će bitno utjecati na sve planove koje ste imali.

Dva puta tijekom godine (u ožujku/martu i prosincu/decembru) bit ćete svladani emocijama zbog uspomena iz prošlosti i to će biti vaš najosjetljiviji period. Ne dozvolite da to utječe na ostale aspekte vašeg života, jer se sve lako može okrenuti u negativnom smjeru.

Djevica

Početkom godine vaša kreativnost će posustati pa tada ne bi valjalo da započinjete nove poslove. Koncentrirajte se na završavanje starih. Sasvim je izvjesna dobra financijska stimulacija, zahvaljujući vašem trudu u 2022. godini.

Prva polovina godine je i period kada će se odnosi s obitelji dodatno učvrstiti, a ako je bilo sukoba, tada će se razriješiti. U 8. mjesecu vas čeka velika, ali neodložna kupovina pa na vrijeme počnite štedjeti. U 10. mjesecu stižu nevolje – shvatit ćete da su mnoga obećanja bila prazna, zbog čega ćete se osjećati nemoćno i frustrirano.

 

Vaga

Na poslu ćete uživati u ugodnoj, prijateljskoj atmosferi. S druge strane, morat ćete se maksimalno posvetiti obitelji, posebno starijim članovima.

Pored toga, bavit ćete se neplaniranim renoviranjem i kupovinom, što će vas učiniti zadovoljnim. Moguće su bezrazložne ljubomorne scene od strane partnera, ali te trzavice će brzo proći.

 

nastavak na sdrugoj stranici…

Stranice: 1 2