Astro za subotu i nedelju za sve znake zodijaka!

Astro za subotu i nedelju za sve znake zodijaka!

8. Jula 2022 Off By Mirela

Astro za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde poručuju u naredna dva dana.

OVAN

Imate velike snove…  Astro za subotu i nedelju poručuje ocekujete mozda i previse. Osobe u ovom znaku zodijaka doživljavate veliku ljubavnu krizu. Sam period je sasvim jasno napet i pod pritiskom. Sasvim je jasno da se dešavaju stvari koje su neplanirane. I da se zbog toga sasim jasno osećate neprijatno. Zato dobro razmislite o svemu.

PROČITAJTE I Srecnici 9. jula! Saznajte koje znake ce danas pratiti sreca!

BIK

Budite spremni da na pravi način menjate svoje poglede. Budite spremni da pre svega u životu donesete neke ključne odluke. Da budete pre svega u potpunosti posvećeni sebi i svojoj sreći. I da se ne plašite velikih izazova u životu koji vam mogu doneti dobro.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Pokušajte da na pravi način iskontrolišete svoje ishitrene reakcije. Pokušajte da na pravi način utičete na sebe i na svoje postupke. Jer takvim ponašanjem sigurno nećete postići ništa korisno. Na taj način sigurno nećete rešiti stvari koje vas već duže vreme muče.

RAK

Astro za subotu i nedelju poručuje jako je bitno da sada više nego ikada zadržite sigurnost i samopuzdanje u sebe. Jako je bitno da pre svega na realan način budete svesni sebe. I da u odnosu na sve to možete da donesete neke zaključke. A da pritom budete i više nego odlučna i zrela osoba. Da imate vere u sebe.

LAV

U predstojećem periodu fokusirajte se na sopstveno unutrašnje stanje. Pokušajte da iznađete sam balans i mir. Pokušajte da pre svega budete osoba koja će znati da ugodi sebi. Koja će znati kako i na koji način treba da postupi u svakom momentu.

DEVICA

Pokušajte na pravi način da prihvatite sve mane i nedostatke voljene osobe. Pokušajte pre svega da voljenu osobu prihvatite baš takvu kakva jeste. Jer nema potrebe da se trudite da je menjate. jer to u suštini svakako nije dokaz ljubav. I u tom slučaju treba sebe da preispitate.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2