Website-Icon JAKA ŽENA

Astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka.

Astro za sredu i cetvrtak

Horoskoop za sredu i cetvrtak.

Astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana!

Ovan

Dragi ovnovi, astro za sredu i cetvrtak porucuje ovo su dani u kojima treba da budete oprezni. Pre svega jako je bitno da znate sta je to sto vi zelite. Jako je bitno da se u svemu vodite iskljucivo i samo sopstvenim osecanjima. I da u skladu sa njima i donosite neke odluke.

PROCITAJTE I: Srecnici 20. jula! Saznajte koga ce danas pratiti srecna zvezda!

Bik

Dragi bikovi, astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka vam donosi lepa iznenadjenja. Pre svega ove dane cete sasvim jasno provesti u krugu dragih osoba. I u svemu tome cete biti i vise nego zadovoljni i raspolozeni.

Blizanci

Dragi blizanci, ovo su dani u kojima treba da se opustite. Ovo su dani u kojima pre svega treba da se posvetite sebi. I da u svemu maksimalno uzivate. Kako biste se na pravi nacin osecali zadovoljno i rastereceno.

 

 

Rak

Dragi rakovi, jako je bitno da sebe stavite na prvo mesto. Jako je bitno da pre svega ugodite sebi. I da sasvim jasno znate da se posvetite svojim mislima na pravi nacin. Jer ste pre svega osoba koja je jako kvalitetna i koja ima dosta pravih vrednosti u seb.

Lav

Dragi lavovi, ovo je svakako vreme u kojem moyete da postavite prave ciljeve. Jako je bitno da se fokusirate na prave stvari. I da sebi pokazete, a i drugima da mozete dosta toga da postignete. I da istinski mozete da ostvarite svoje ciljeve.

Devica

Drage device, ovo je vas srecan period. Sve dolazi u pravo vreme. Astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka vam donosi dosta uspeha. To je vreme u kojem cete uspeti da ostvarite poslovne ciljeve. I sve ono sto ste dosta tugo planiral.

Nastavak na sledecoj strani…

Vaga

Drage vage, pokusajte na dosta realniji nacin da sagledate sve stvari. Pokustajte pre svega da budete osoba koja ce kada je posao u pitanju sada doneti veoma jasne ciljeve. I koja ce u svemu tome biti samostalna i odgovorna.

PROCITAJTE I: Finansijski horoskop za 20. jul za sve znake zodijaka!

Skorpija

Drage skorpije, ocekuju vas veliki ljubavni problemi. Jasno je da vas ocekuje veoma nepovoljna situacija. Astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka ce vam pomoci. Da pre svega svoje emocije usmerite na pravi nacin.

Strelac

Dragi srelcevi, ovo su dani u kojima treba da uzivate sa porodicom. Dani u kojima cete biti u potpunosti spokoji i mirni. Dani u kojima cete na pravi nacin spoznati cari mirog zivota. I u svemu tome bicete istinski srecni.

 

 

Jarac

Dragi jarcevi, jasno je da je iza vas veoma buran i turbulntak period. I zato je sada bitno da pokazete svoju jacinu. I da na pravi nacin jasno pokazete da ste pravi borac u zivotu.

Vodolije

Drage vodolije, morate malo vise da mislite na sebe. Morate pre svega sebi da ugodite na pravi nacin. I da postavite jasne stavove u zivotu.

Ribe

Drage ribe, bicete i vise nego srecne i zadovoljne. Astro za sredu i cetvrtak za sve znake zodijaka vam donosi ljubavno iznenadjenje. Povratak bivse ljubavi na koju svakako niste imuni.

Die mobile Version verlassen