Astro za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka!

Astro za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka!

16. Juli 2022 0 Von Mirela

Astro za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde poručuju tokom ova dva dana.

OVAN

Astro za nedelju i ponedeljak poručuje jako je bitno da nastavite da odajete i više nego profesionalan utisak i stav. To će vaši saradnici kod vas veoma isticati. Pred vama stoje veoma zahtevne obaveze i zadaci. Sada je pravo vreme da date sve od sebe. Da se fokusirate i pokažete u pravom svetlu.

PROČITAJTE I: Srecnici 17. jula! Koje znake ce pratiti sreca tokom dana!

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka pokažite odlučnost i temeljnost. Prosto nećete moći doveka da se držite po distanci. Da bežite od zadataka koji sa sobom donose i određene rizike. Pokažite da ste temeljni, samouvereni i veoma dominantni. Da se ne plašite rizika koji vam može dosta toga doneti.

BLIZANCI

Blizanci, ukoliko i dalje niste dovoljno sigurni u vaše delovanje za vas imamo jedno rešenje. Rešenje koje vam može dosta toga pozitivnog i dobrog doneti. Sve što se od vas traži jeste dobra organizacija i balans. Pa shodno tome pokušajte da napravite rekapitulaciju svih predhodnih događaja i aktivnosti!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Jako je bitno da sada više nego ikada zadržite sigurnost i samopuzdanje u sebe. Jako je bitno da pre svega na realan način budete svesni sebe. I da u odnosu na sve to možete da donesete neke zaključke. A da pritom budete i više nego odlučna i zrela osoba.

LAV

Astro za nedelju i ponedeljak poručuje u predstojećem periodu fokusirajte se na sopstveno unutrašnje stanje. Pokušajte da iznađete sam balans i mir. Pokušajte da pre svega budete osoba koja će znati da ugodi sebi. Koja će znati kako i na koji način treba da postupi u svakom momentu.

DEVICA

Pokušajte na pravi način da prihvatite sve mane i nedostatke voljene osobe. Pokušajte pre svega da voljenu osobu prihvatite baš takvu kakva jeste. Jer nema potrebe da se trudite da je menjate. jer to u suštini svakako nije dokaz ljubav. I u tom slučaju treba sebe da preispitate.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2