Astro za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

Astro za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

13. Jula 2022 0 By Mirela

Astro za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde vazno porucuju u naredna dva dana.

Ovan

Drag ovnovi, astro za cetvrtak i petak vam donosi dosta promena. Pre svega ocekuju vas znacajne promene kada je sam posao u pitanju. Bicete i vise nego ismerene na stvari koje su za vas od velikog znacaja.

PROCITAJTE I: Srecnici 14. jula! Saznajte koga ce danas pratiti sreca!

Bik

Dragi bikovi, ovo su definitivno dani u kojima morate dosta da budete sigurni u sebe. Dani kada cete sasvim jasno videti kako i na koji nacin treba da se postavite. I da pre svega ne smete slepo da verujete ljudima iz vaseg poslovnog okruzenja.

Blizanci

Dragi blizanci, astro za cetvrtak i petak vam porucuje da budete oprezni. Da pre svega obratite paznju na sve ono sto se desava u vasem okruzenju. I da sasvim jasno na pravi nacin reagujete na odredjene izazove.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak

Dragi rakovi, astro za cetvrtak i petak porucuje ne okolisajte kada je rec o jednoj osobi. Nikako ne mozete dovesti sebe u poziciju da lazete u ovom slucaju. Drugi ne smeju istinu da kazu iz straha, ali vi ste dovoljno hrabri da sve mozete reci u lice.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je period u kome cete se osetiti zadovoljno kada je  posao u pitanju. Vi ste se mnogo trudili da ostvarite sve sto ste zacrtali. Uspeli ste u tome i sada vam sledi nagrada za vas trud i rad. Moguc novcani dobitak.

Devica

Drage device, ne dozvoljavaju vam neke situacije da se opustite. Prosto nemate priliku za to. Ovo je prilika da se pokazete u pravom svetlu. Vi ste veliki borac i to ostanite i ovaj put. Uspecete ako pokazete svoju pravu licnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2