ANDJEO ili DJAVO: Saznaj po  HOROSKOPU  kakav si u dusi!

ANDJEO ili DJAVO: Saznaj po HOROSKOPU kakav si u dusi!

18. Februara 2018 Off By Luca

OVAN

 

Nema nimalo dileme oko toga da su osobe  rodjene u znaku Ovna divne i postene te je lako zakljuciti da su svi Ovnovi u dusi  pravi andjeli.Uvek se mozete osloniti na pripadnike ovog znaka jer su oni pravi andjeli cuvari koji vam nikada nece okrenuti ledja.Ovnovi su najbolja bica koja ce mnogi od vas ikada sresti.

 

BIK

Osobe rodjene u znaku Bika mogu biti i andjeli i djavoli.Dakle ako  ste prema Biku dobri i fer on ce vam duplo vecom ljubavlju uzvratit i dace sve od sebe da vas usreci.Ali isto tako ako mu dokazete da vam nije stalo i da pokusavate od njega da napravite budalu itekako cete shvatiti koliko pripadnici ovog znaka mogu da imaju lose osobine.

 

BLIZANCI

Kada su  u pitanju Blizanci ovde je sasvim jasno sve,jer su oni veoma mudri i posteni ljudi tako da su u dusi svakako andjeli.Nijedan blizanac vam nece slomiti srce jer je itekako obziran i jednostavno ima veliko srce.Njima se dakle moze verovati.

 

RAK

Andjeo nad andjelima.Rakovi se uvek i u svakoj  situaciji trude da usrece sve one ljude do kojih im je stalo a to svakako mogu samo oni koji imaju dobru dusu a Rakovi imaju najbolju.

 

LAV

Lavovi su ponosni i deluju hladno i nadmeno ali su u dusi jedne velike dobrice na koje se uvek mozete osloniti.Dakle Lav vam nikada nece slomiti srce ali vam nece ni oprostiti ako vi njemu slomite njegovo.On je andjeo koji veoma lako moze postati djavo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3