AMAJLIJE VELIKE ZIVOTNE RADOSTI! Izaberi jednu ”SRECNU AMAJLIJU” i saznaj kakvu ce ona tebi srecu doneti, u cemu ces najvise SRECE imati!

AMAJLIJE VELIKE ZIVOTNE RADOSTI! Izaberi jednu ”SRECNU AMAJLIJU” i saznaj kakvu ce ona tebi srecu doneti, u cemu ces najvise SRECE imati!

27. Aprila 2018 Off By Anđelko

Postoje amajlije koje donose samo srecu i radost, amajlije koje mogu da nas zastite, ali pre svega koje mogu da nam donesu veliku srecu,a bespotrebno je govoriti koliko nam je sreca svima bitna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRECNA AMAJLIJA A.

 

Neko to pre, a neko kasnije shvati, ali svi na kraju shvatimo da nam za srecu nikada i nije bilo potrebno mnogo.

Vi ste to shvatili odavno, shvatili ste da se ne trebate boriti za neke neverovatne ciljeve, nego da se samo trebate boriti za srecu.

Osoba ste koja je uvek imala nekih,za neke osobe obicnih, razloga za srecu, ali ono sto truge osobe ne umeju da cene vi zaista umete, svaki cak i najmanji razlog za srecu vi znate da cenite i znate da uzivate u sreci.

Ovaj srecna amajlija ce vam upravo doneti srecu, doneti ce vam srecu u zivotu, doneti ce vam srecu u kojoj cete uzivati.

Omogucice vam ova amajlija da svakodnevno uzivate u nekim zivotnim radostima, omogucice vam da imate mnogo predivnih trenutaka, da imate mnogo radosi u zivotu, dakle omogucice vam da imate sve ono do cega vam je stalo, sve ono sto vam je stvarno bitno i mnogo vazno.

Ova ”srecna” amajlija ce vam doneti mnogo srece u zivotu, pa ce vas zivot postati mnogo srecniji, a vi cete biti presrecna osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3