AMAJLIJE VELIKE ZASTITE i SRECE! Izaberi jednu i saznaj od cega cete STITITI i u cemu ce ti srecu DONETI!

AMAJLIJE VELIKE ZASTITE i SRECE! Izaberi jednu i saznaj od cega cete STITITI i u cemu ce ti srecu DONETI!

26. Aprila 2018 Off By Anđelko

Amajlije su simboli magije cija je moc zaista neverovatna, amajlija veoma cesto sluze kao zastita, ali isto tako mogu da nam donesu mnogo srece, amajlije uvek mnogo mogu da nam pomognu, mogu da nam pomognu onda kada nam je pomoc potrebna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

AMAJLIJA  A.

 

Osoba ste koja jedino ima trenutno problema na planu ljubavi. Na ostalim planovima zivota vec odredjeno vreme belezite samo uspehe, pa tako sa ostalim planovima mozete da budete zadovoljni.

Ali ne treba posebno naglasavati da ne mozete biti srecna osoba ako nemate srece u ljubavi, to je nesto sasvim jasno.

Ova amajlija koju ste izabrali ce vas pre svega zastititi od ”losih izbora”, omogucice vam da izaberete svoju novu ”voljenu osobu”, pomoci ce vam da udjete u vezu sa osobom koja ce vas usreciti, nece vam se moci desiti da pogresite, nego cete izabrati osobu koja ce vas usreciti i sa kojom ce vam veza biti uspesna.

Upravo ce vam ova amajlija pomoci da ostvarite srecu u ljubavi, doneti ce vam srece na ljubavnom planu, omogucice vam da budete uspesna osoba u ljubavi.

Jer cim uspete da ostvarite uspeh na planu ljubavi, onda cete za sebe moci da kazete da ste uspesna osoba na svim planovima zivota.

Dakle ova amajlija ce vam pomoci da ostvarite ljubavnu srecu, omogucice vam da udjete u vezu sa osobom koja ce vas usreciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3