A onda te VIDIM SA NJOM i SRCE mi pukne po ko zna koji put – ona ima ono sto je MOJE…

A onda te VIDIM SA NJOM i SRCE mi pukne po ko zna koji put – ona ima ono sto je MOJE…

3. prosinca 2018 Off By luca

Njoj sada dajes ono sto sam ja imala.Ona je sada tvoja sreca i tvoja malena.I ja sve to odlicno znam,a onda vas vidim zajedno i sva ona moja gluma da sam dobro,sve ono moje pretvaranje,ono sto kazem da sam dobro i da je sve u redu ode do djavola.Onda mi po ko zna koji put srce pukne,jer ja u ovoj ludoj glavi i dalje kreiram slike kako smo ti i ja zajedno,kako se i dalje volimo i kako je sve divno i kako nemamo kraj.

Njoj sada dajes sve ono sto je bilo moje i nemas pojma koliko na kraju krajeva mrzim tu zenu. Znam da ona nije kriva jer da nisi sa njom nasao bi ti neku drugu ili trecu ali tako je valjda kada volis,kad si slep od ljubavi a mene zelja za tobom jos uvek nije prosla. Sneg je,svi se nekako tope od ljubavi i svima je hladno rukama ali sta cemo sa tim,mili moj,sto je meni hladno oko srca?

Mene nema ko poljubiti u ponoc,a sad ce Nova godina.Proslu smo zajedno cekali i ja sam u ovoj ludoj glavi i u ovom mom srcu gajila nade da cu sledecu da docekam kao tvoja zena a vidi nas sad.Ti si sa njom a ja sam sama i usamljenija sam nego ikada – a nisam to zasluzila.

Ko ti je rekao da ja ne umem da volim?Ko ti je rekao da sam ista kao sve i kad si prestao da mi verujes?

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2