DNEVNI HOROSKOP za 22.februar: Ribe ce danas UZIVATI u ZABRANJENOM VOCU!

DNEVNI HOROSKOP za 22.februar: Ribe ce danas UZIVATI u ZABRANJENOM VOCU!

21. veljače 2018 Off By luca

LAV

 

Lavovi su danas u velikom emotivnom problemu.Moguce je da vi samo ne znate sta je najbolje za vas ili da ste cak u dilemi  jer vagate izmedju dve  osobe.Moglo bi se reci da vas razum vuce na jednu a srce na drugu stranu a vi  ne znate koga da poslusate.

 

DEVICA

U vasoj blizini postoji neko ko vas iskreno voli i ko je na mnogo toga spreman samo da vas usreci.Medjutim vi prosto ne vidite tu osobu ili ne marite za njene emocije prema vama.Njoj je iskreno stalo ali kako to  obicno biva u zivotu   vi volite jednu osobu a vas voli neka drga tako da niko nije srecan niti zadovoljan.

 

 

VAGA

Vecina Vaga bi danas mogla doci u ljubavno iskusenje. Jednostavno je moguce da dodje do prevare, naravno moguce je i da vi budete prevareni ali i da vi prevarite.U oba slucaja pazite sta radite.Ovo bi  moglo da vas mnoo razocara i poljulja iz korena.

 

SKORPIJA

Mnoge Skorpije ne znaju sta tacno  hoce.Isto tako,vecina njih je trenutno u velikim poslovnim problemima tako da je na neki nacin skoro pa nemoguce da pronadje  vremena za ljubav.Od pocetka marta krece  bolji period.

 

STRELAC

Ocekujete  previse od svog partnera,dok sa druge strane vi ne radite nista da sacuvate vezu u kojoj ste.I sami znate da je to velika greska ali jednostavno ste ovih dana sebicniji nego ikada.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3