DNEVNI HOROSKOP za 22.februar: Ribe ce danas UZIVATI u ZABRANJENOM VOCU!

DNEVNI HOROSKOP za 22.februar: Ribe ce danas UZIVATI u ZABRANJENOM VOCU!

21. Februara 2018 Off By Luca

OVAN

Bez  bitnih promena za vas  danas.Pokazite da ste velikodusni i pruzite pomoc onima kojima je to potrebno.U poslednje vreme odajete  utisak osobe koja jedino na sebe misli i kojoj je jedino do sebe stalo,a to je velika greska.Nije vreme da budete sebicni,tako stvarate losu sliku o sebi.

 

 

BIK

Bikovima je danas moguc poslovni uspeh.Sanse za to su  vece nego ikada tako da danas morate ako zelite da vam se dese neke lepe stvari  da ulozite malo vise truda u sve to.To je ovde jedino resenje a vi ste dovoljno kvalitetan radnik  i zaista ste mnogo sposobniji nego sto delujete.

 

BLIZANAC

Treba da poverite partneru svoje tajne umesto sto ih krijete.Ljubav je jaka samo onda kada postoji poverenje  jer samo onda oboje mozete biti srecni i zadovoljni odnosom koji imate.Nemojte sumnjati u sve a posebno ne u vasu divnu iskrenu ljubav jer  ovde postoje snazne emocije sa obe strane.

 

RAK

Sledi sukob na emotivnom planu.Vi ne znate sta tacno zelite a vasem partneru trenutno   su neke druge stvari priortitet i to je zapravo najveci problem.Bolje bi bilo da dodje do raskida,ako je to jedino resenje nego da na kraju budete prevareni i izdani.To cete mnogo teze podneti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3