DNEVNI HOROSKOP za 17.februar: ZVEZDE su danas uz RIBE: Ostvarice im se sve sto pozele!

DNEVNI HOROSKOP za 17.februar: ZVEZDE su danas uz RIBE: Ostvarice im se sve sto pozele!

16. veljače 2018 Off By luca
Lav
Sve bi bilo mnogo lakse kad bi ste vi znali sta je ono sto zelite. Sve dok to ne shvatite ne ocekujte da ce se desiti nesto vazno.
Previse ocekujete od drgih ljudi a od sebe premalo.Valjalo bi da se posvetite vise sebi,a manje drugima ali i da prestanete biti nezahvalni jer ste upravo to postali.
Devica
Bez promena ce proteci i ovaj dan kada je rec o osobama u znaku Device. Moglo bi vam prijati malo odmora i kvalitetnog sna. Posvetite se sebi.Vama su  trenutno vase obaveze na prvom mestu pa zato i jeste duboko nesrecni.
Vaga
Drage Vage vi ste danas u centru zbivanja. Dakle sve sto danas zamislite ili ce biti totalni promasaj ili pun pogodak. Izbegavajte donosenje odluka jer vam je kajanje neminovno.Shvatite da ovo nije pravo vreme za donosenje i najmanje odluke i to je to.
Skorpija
Idealan dan za druzenje sa prijateljima. Dakle posvetite se aktivnostima koje ce moci da vas zabave jer nije nikakva tajna da ste toliko umorni da ne znate kako cete sve postici te je odmor neophodan.Neka cekaju obaveze.Vi ste samom sebi napokon najvazniji.
Stelac Danas pazite kome verujete. Nikakvo odavanje tajni ovde nije moguce i nikako se ne savetuje. Moglo bi vas skupo kostati jer ce vam ledja okrenuti neko kome najvise verujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3