Skorpija za vasu dobrotu cete kod nje biti nagradjeni , a za zlo kaznjeni….. Jednostavno je !

Skorpija za vasu dobrotu cete kod nje biti nagradjeni , a za zlo kaznjeni….. Jednostavno je !

28. Maja 2023 0 By Luca

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je ovo znak koji vas voli i znak koji ce uvek biti tu za one  do kojih mu je stalo. Divno je imati je kraj sebe jer je ovo  znak koji ima najvece srce u celom zodijaku. Ovo je znak koji voli do neba i nazad i koji za ljubav cini bas sve. Osim,   ona nikada nece preci preko svog ponosa i nikada sebi nece dozvoliti da bilo koga   moli za bilo sta.

Takva je posebno  kada je ljubav u pitanju zato sto  jednostavno zna da je ljubav nesto sto se ne moze narediti.

Ako te neko voli, voli te, ako ne, ne mozes  nikome  narediti.  Ona je znak koji sebe mnogo  postuje  samim tim nece nikome dozvoliti da od nje pravi budalu. Ona je neko ko ce uciniti sve za one koji joj dokazu da su toga vredni. Imati kraj sebe skorpiju znaci imati nekog ko ce umeti da vas razume. Ali, imati je kraj sebe znaci imati i celicne zivce. Jer, ma koliko da bilo lepo sa njom, sa njom nikad nece biti lako.

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Sa njom zapravo nikad niko nece moci onako kako zeli. Ako se prema njoj ponasate lepo, ona ce biti jos bolja prema vama. Ali, ako pokusate da je povredite, znajte da ce umeti da vam vrati  istom merom. Istina je da ona ume da prasta ali kada joj jednom pukne film,  bice u stanju da zaboravi da vi postojite.

To je vrlo vazno da kazemo… Jer, ma koliko da bila dobra, svakako je sigurno da  ona nije budala. Da nije neko sa kim mozete kako hocete.  Ne, ona je previse pametna, i cak pametnija od velike vecine…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2