Dnevni horoskop za ponedeljak,29.maj:Nekome se smesi svetla buducnost!

Dnevni horoskop za ponedeljak,29.maj:Nekome se smesi svetla buducnost!

28. Maja 2023 0 By Dejana

 Ponedeljak je pred nama. Ovo ce nekome biti dan koji ce doneti ostvarenje jedne velike zelje…

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce biti prilika da se uverite u necije emocije. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali je bitno da znate da i za vas dolaze lepsi dani. Vreme je da se kolo srece okrene i da dodjete do svog cilja.

 

 BIK

Mora se priznati da su pred vama dani za pravu ljubav. Dakle na vama je  hoce li doci do srece ali ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da se fokusirate na sebe i na ono do cega vam je stalo. Ako volite nekoga, dajte mu to do znanja.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da kazete istinu. Ako vam je do nekoga iskreno stalo sada je pravo vreme da to i kazete. Ljubav je na korak od vas i slede vam lepa desavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Sjajno se osecate. Bice ovo dan za pravu ljubav. Dan kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Nekome ste jako vazni i cinjenica je da je neko spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Ostalo je  na vama.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj ponedeljak biti dan za pravu ljubav. Da ste vi neko koga cekaju divni trenuci. Sledi vam dan za romansu i za srecu. Sve ostalo je sada samo na vama, razmislite o tome i ponasajte se u skladu sa tim.

 

 DEVICA

Ponedeljak koji sledi ce biti prilika da se neke vase zelje ostvare. Vi ste znak koji ima stav i koji zna sta je ono sto tacno zeli. Idite ka svom cilju i slusajte glas svog srca. Cuda ce biti moguca u danima koji su pred nama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2