Vrlo je moguce da su ovi znaci sada tuzni do neba,ali sledi velika promena!

Vrlo je moguce da su ovi znaci sada tuzni do neba,ali sledi velika promena!

26. Maja 2023 0 By Dejana

Treba da znate da postoji  pocetak i kraj u svemu… Ovim znacima je sada jako tesko,ali blizi se kraj njihove patnje… 

 

 OVAN

Tuzni ste. Vi ste sada znak koji od te tuge nista ne vidi, i koji gubi veru u sve. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce dani koji su pred nama itekako biti lepi i talicni. Vi znak koji je prosao mnogo toga i istina je da ste prolili ko zna koliko suza. Vi ste znak koji ce u danima koji slede moci da kaze da je karma prisutna i da postoji, bas kao i pravda.

Znak ste koji je prosao mnogo toga ali ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za iznenadjenja i prilika da se neke zelje ostvare.

Bitno je da imate na umu da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali i samo ostanite ono sto jeste. Ako je vase srce sada slomljeno znajte da vam sledi susret sa osobom koja ce moci vasem znaku da da jedan novi smisao i da vasa tuga bude samo deo proslosti. Tuzni ste sada i to je najveca moguca istina,ali znajte da ce vredeti. Da su tek pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Imajte na umu da i sreca i tuga imaju svoj pocetak i kraj. A kraj vasim suzama se konacno nazire.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi znak koji ima divnu dusu. Vi ste osoba koja je uvek pokusavala i pokusava da usreci one koje voli makar po cenu toga da vi budete tuzni.

Ali, nemojte ocajavati. Vi ste tek neko koga cekaju lepe stvari i ko ce tek moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je mastao. Moramo da kazemo da je jasno da vam sada sledi ostvarenje jedne velike zelje. Itekako je moguce da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da vam sledi zaista jedan sjajan period u danima koji su pred nama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2