U naredna  72 sata, sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

U naredna 72 sata, sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

26. Maja 2023 0 By Luca

VAGA:

Niste svesni sta se moze zbiti, a osecate tugu.Zasto sebe mucite  tuznim stvarima kada sledi vreme radovanja?Od vas se ceka da pokazete da volite jednu osobu. I vreme je da vam i ona prizna da voli vas.

 

 

SKORPIJA:

Vreme je da se srede vase misli koje vas vuku ka jednoj osobi. Morate razmisliti da li je  to vasa ljubav ili tek cisti zanos. Ako se radi o vasoj ljubavi, onda se borite za nju.  Ne dajte da ugina ta klica koja nice u vasem srcu!

 

STRELAC:

Vasi su ciljevi jaki i vi dobro znate da se nosite sa njima. Navikli ste da sledite put srca, mada ste cesto i odustajali. Neke sanse ste propustili svesno, ali sada vam se ukazuje jedna velika.Necete je propustiti nizasto na svetu!

 

JARAC:

Vodjeni ste neznoscu i sebe kusate na razne nacine.Poceli ste da preisptujete srce i doci cete do velikih saznanja. Od vas se ocekuje da budete verni  srcu i da pokazete ljubav jednoj dami. Sve dalje dogadjaje, sami cete licno da ispratite skupa.

 

VODOLIJA:

Vasa teznja je postala vas zadatak, a ona je jedan lav.Uporno vas zaobilazi i ko da bezi od vas. Preprecicete mu put i otvoreno pokazati  da se  radujete sto ste ga saterali u cosak. Sledi priznanje njegovih emocija.

 

RIBE:

Vreme je da predahnete i date sebi oduska. Radili ste puno i vreme je da se  neke stvari poprave. Morate se dobro odmoriti i sebi  priznati da bezite od ljubavi. Neko ide za vama, a vi se pravite zaposlenim, jer se plasite ljubavi.

Stranice: 1 2