Nedeljni horoskop od 29.maja do 5.juna:Cuda mogu da uslede!

Nedeljni horoskop od 29.maja do 5.juna:Cuda mogu da uslede!

26. Maja 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da je nova sedmica pred nama,samim tim i nove sanse.

 

 OVAN

Cuda ce biti moguca. Vi ste znak koji sada silno pati, imate osecaj da ta tuga nikada nece proci, ali niste u pravu. Ovaj dan ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Ako ste sada slobodni, vreme je za novu ljubav.

 

 BIK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. U sedmici koja je pred nama ce biti dani kada ce doci do jednog lepog susreta. Moguce je novo poznanstvo i neka kratka veza, ali ako mastate o necemu sto traje…Sad nije pravo vreme za to.

 

BLIZANCI

Vi ocekujete mnogo toga. To je izvesno,ali ono sto moramo da kazemo jeste da preterujete. Umesto da uzivate u onome sto imate, vi sada ocekujete vise i vise. Imajte na umu da onaj ko ocekuje mnogo na kraju izgubi sve.

 

 RAK

Sjajno se osecate. Bice ovo dani za pravu ljubav. Samo se posvetite sebi i svemu onome sto sledi. Sreca ce biti vase drugo ime i znajte da je doslo vreme da se fokusirate na sebe. Nova sansa za srecu je tu.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ovo nisu dani za cuda. Ne mozete ih ocekivati, jer zivot nije bajka. Ukratko receno, sada vam nije lako, ali morate da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik. Budite hrabri.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ovo ce biti sedmica kada sve moze da dodje na svoje. Slede vam dani za cuda, dani kada cete moci da kazete da vas neko voli. Neko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu. Bitno je da se posvetite sebi ovog puta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2