Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Neko je istinski zeljan mira, blagostanja i srece!

Horoskop za SUBOTU I NEDELJU! Neko je istinski zeljan mira, blagostanja i srece!

22. Septembra 2023 0 By Lela

Horoskop za subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana sto treba da znate.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za subotu i nedelju vam porucuje da se konacno opustite. Iza vas je veoma naporna nedelja i vreme je da uzivate u ovim danima pred vama. Posvetite se sebi i ljudima koje volite jer vam je to najpotrebnije trenutno.

PROCITAJTE I HOROSKOP VAZNIH ODLUKA! Ovi znaci moraju doneti veoma bitnu odluku!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dva dana u kojima cete uspeti da resite jedan porodican problem koji vam vec neko vreme stvara pritisak. Konacno cete uspeti da sve reseti u miru i to ce vam skinuti teret sa ledja. Pred vama su lepa dva dana.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dva dana u kojima cete doziveti jedno iznenadjenje. Jedna osoba koja vam se svodja pokazace vam da gaji simpatije prema vama. Ovo ce vas pozitivno iznenaditi jer vam prija drustvo te osobe jako.

Rak

Dragi rakovi, horoskop za subotu i nedelju vam porucuje da vi niste osoba koja mora svima da ispunjava zelja. Shvatite da to svako ne zna da ceni na pravi nacin. Zato je bolje da se malo vise posvetite sebi i svojim potrebama.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dva dana u kojima cete shvatiti da draga osoba nesto vam radi iza ledja, a vas laze u oci. Ovo ce vas veoma razocarti i znajuci vas veoma burno cete reagovati i to sa razlogom. Ne dozvolite da neko manipulise sa vama.

Device

Drage device, pred vama su dva dana promena. Vi cete tokom ova dva dana odluciti da menjate neke stvari u svom zivotu koje vam smetaju. Pre svega promenicete prisustvo nekih osoba koje vam itekako ne prijaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vaga

Drage vage, horosko za subotu i nedelju vam porucuje da ne oklevate da donesete odluku koja je vazna za vas i vas privatan zivot. Ne dozvolite da padnete pod uticaj drugih vec postupajte onako kako vam srce nalaze i kako se vi osecate.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dani u kojima cete biti zadovoljni sa desavanjima na polju ljubavi. Vi ste osoba kojoj prija paznja jedne osobe i upusticete se sa tom osobom u dublji flert. Ne odupirite se stvarima koje vas cine srecnima.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dva dana u kojima necete imati problema. Vi cete se tokom naredna dva dana osetiti rastereceno i oseticete mir koji vam je preko potreban. Opustite se i uzivajte u narednim danima.

Jarac

Dragi jarcevi, horoskop za subotu i nedelju vam porucuje da ne izbegavate stvari koje vam prijaju. Jedna osoba vam zaista prija i nema razloga da se sklanjate od nje. Nemojte odmah biti zatvoreni iz straha, vec se opustite i uzivajte.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama je period u kome cete shvatiti da partner nije iskren prema vama. Ovo ce vas itekako povrediti i zato morate reagovati i traziti objasnjenje. Ni slucajno nemaojte to drzati u sebi.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dva veoma lepa dana. Vi cete biti srecni zbog desavanja koja ce vas pratiti. Vas ce tokom subote i nedelje pratiti zaista lepa desavanja i bicete presrecni zbog toga.