Zeni koja zeli pravog muskarca, zato sto je umorna od pogresnih!

Zeni koja zeli pravog muskarca, zato sto je umorna od pogresnih!

25. Maja 2023 0 By Dejana

Samo ostani ono sto jesi. I idi od onih koji nisu fer, i onih koji ti obecavaju mnogo,a tako malo mogu i znaju da ispune. Naravno da nije lako i da nekada moramo da stegnemo srce i naucimo da iz svega izadjemo kao pobednici. Sada si ti u takvoj fazi u zivotu.

Kada moras da ucinis onako kako ti nalaze tvoj razum jer srce ovog puta vuce na stranu koja je pogresna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo ostani ono sto jesi, i nemoj bas nikada da zaboravis koliko vredis. Cuda ce biti moguca i imaj na umu da zaista sve moze da dodje na svoje u danima koji su pred nama. Da ces tek da dozivis pravu ljubav. Da ce tek doci dani tvoje srece i nema nimalo sumnje da ces moci da kaze da si pronasla onog pravog.

Znam kako ti je, i znam kako se kidas i lomis i kako te boli. Znam,jer sam i ja jednom bila u tvojoj kozi. Jednom, kada sam mislila da je ceo svet stao, i da sreca nikad nece biti moj verni saputnik i prijatelj. Mislila sam da cu biti slomljenog srca zauvek  ali ono sto je vazno, proslo je. I veruj mi da se sada smejem. Da da se smejem i da sam srecnija nego ikada do sada. Imaj to na umu, tako ce biti i tebi, draga zeno.

Samo je vazno da budes odlucna i da odes od onih koji ne znaju da te cene da bi u tvoj zivot dosli oni koji ce znati da te vole. Samo je vazno da budes odlucna u svemu sto sledi i da budes zena koja je spremna da istraje u onom sto naumi.

Proslost ce biti proslost, bolna i teska, tebe tek cekaju divni dani i velika, prava sreca.

Stranice: 1 2