Dnevni ljubavni horoskop za 26.maj:Petak kada i nemoguce postaje moguce!

Dnevni ljubavni horoskop za 26.maj:Petak kada i nemoguce postaje moguce!

25. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno, sreca u najavi. Bice ovo petak kada ce sve doci na svoje i kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vazno je da se ponasate u skladu sa situacijom jer ce cuda biti moguca pre nego mislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Sledi vam dan za pravu ljubav. Ono sto je vazno da kazemo jeste da cete doci do svog cilja. Jedan rak vas voli iznad svega i spreman je da vam to dokaze i pokaze. Bitno je da idete u skladu sa svojim zeljama.

 

 STRELAC

Dolaze dani za promene. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ovaj petak zaista moze da donese lepa desavanja.

 

 JARAC

Bitno je da imate na umu da ce ovaj petak biti dan kada ce sve doci na svoje. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i posvetite se sebi i onome do cega vam je stalo. Ljubav vam kuca na vrata. U to nema sumnje.

 

 VODOLIJA

Sve ce konacno doci na svoje. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vi ste neko kome ce ovaj petak doneti ono o cemu ste mastali i vrlo je moguce da ce doci i do pomirenja sa nekim iz proslosti.

 

 RIBE

Konacno, sreca u najavi. Vrlo je vazno da kazemo da ste vi neko ko ima stav i ko je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo. Ovaj petak vama donosi mogucnost jedne velike promene i ostvarenja zelje do koje vam je jako stalo.

Stranice: 1 2