U junu:Ovan je spreman na sve,Bik shvata gde gresi, a blago Blizancima…

U junu:Ovan je spreman na sve,Bik shvata gde gresi, a blago Blizancima…

2. Juna 2023 0 By Dejana

 Skoro smo dosli i do ovog, petog meseca, u godini. Vreme je da se sve promeni, kada pricamo o junu…

 

 OVAN

U junu ce zaista sve doci na svoje. Vi cete biti znak koji je spreman da se bori kako bi dobio ono sto zeli. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svim lepim stvarima koje vas sada cekaju.Iznenadjenja ce tek biti moguca.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Vama je jasno da niste fer prema toj osobi. Ma koliko da vas ona voli, prosto se cini da vi ne znate da joj uzvratite istom merom.

 

 BLIZANCI

Dolaze dani za pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Ostanite ono sto jeste i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Bitno je da imate na umu da sve dolazi na svoje onome ko je spreman da se bori.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svim onim lepim stvarima. Slede vam dani za promene i velike radosti. Imajte na umu da u junu mnogo toga moze da se dovede u red.

 

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Cekaju vas divni trenuci i sreca je konacno na sam korak od vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Sve je u redu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo dani za pravu ljubav i dani kada ljubav moze da pobedi. Posle niza suza, sve zaista moze da dodje na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2