Do kraja godine:Ovan donosi odluku,Bik menja navike, Blizanci se zaljubljuju…

Do kraja godine:Ovan donosi odluku,Bik menja navike, Blizanci se zaljubljuju…

29. Maja 2023 0 By Dejana

Dragi nasi, jos malo, pa smo na sredini i ove godine…

 

 OVAN

Do kraja godine, vi cete doneti odluku da zauvek okrenete ledja proslosti. Vi ste neko ko je predugo cekao da se neko promeni, da neko shvati koliko vi vredite. Vreme je da krenete dalje.

 

 BIK

Jasno vam je gde gresite. Navikli ste da uvek mislite na druge, a vama samima kako bude. Sada je doslo vreme da mislite samo na sebe. Kao neko ko je uvek voleo svim srcem, sada je vreme da se fokusirate samo na sebe.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. I vrlo je moguce da ce ponovo da se jave iste, stare emocije. No, ovog puta ce to biti istrajno, jako, snazno… Odrasli ste i znate sta zelite.

 

RAK

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete i da ne slusate tudja misljenja. Dozvolite sebi da cinite i zivite onako kako vi zelite. Vas zivot-vasa stvar.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Vrlo je vazno da imate na umu da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Moci cete da kazete da ste upoznali svoju srodnu dusu. Nemojte odustajati od svojih planova. Ucinite kako nalaze srce.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste i dobili sve ono o cemu ste mastali.Do kraja godine vas cekaju jako lepi trenuci. Kada neko cini dobro, to se pre ili kasnije i vrati. Bice ovo period za vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2