Astro za CETVRTAK I PETAK! Neko ce saznati gorku istinu, dok jarca ceka iznenadjenje!

Astro za CETVRTAK I PETAK! Neko ce saznati gorku istinu, dok jarca ceka iznenadjenje!

18. Oktobra 2023 0 By Lela

Astro za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju u naredna dva dana sto treba da znate.

Ovan

Dragi ovnvoi, astro za cetvrtak i petak vam porucuje da se opustite. Pred vama su dani ukojima necete imati problema i mocicete na miru da disete. Vama ce jedan problem koji vas je mucio konacno se skinuti sa ledja. Uzivajte u narednim danima.

PROCITAJTE I ZADNJI DANI OKTOBRA DONOSE LJUBAVNE POBEDE: EVO KOME SLEDI POMIRENJE, A KOME SUSRET ZA PAMĆENJE!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dani u kojima cete zeleti da sredite neke stvari sa partnerom. Vi cete zeleti da zaustavite los period koji vas je uhvatio. Recite mu sve sto vas muci i stvari mogu krenuti na bolje. Jedino otvoren razgovor resava vas problem.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama je period u kome cete biti rezervisani nekim poslovnim obavezama. Vi ste resili da neke stvari zavrsite u naredna dva dana i tome cete biti i posveceni. Uporni ste i odgoovrni i to ce vas i dovesti do cilja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, astro za cetvrtak i petak vam porucuje da ce istina konacno izaci na videlo. Vi cete konacno otkriti vaznu stvar i jednu laz koju vam je draga osoba plasirala. Ovo ce za vas biti gorka istina, jer ce vas izrecena laz veoma povrediti.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je period u kome cete biti rezervisani i odsutni. Vi cete se potpuno iskljuciti i zeleti da u miru razmislite o vasim daljim koracima. Bicete usmereni ka svojim ciljevima i zelecete da poradite ozbiljnije na njihovom ostvarenju.

Devica

Drage device, vi ste surovo iskreni. Medjutim, morate nauciti da nekada morate spustiti loptu jer ta vasa osobina moze povrediti. Iako vi to ne zelite u narednim danima na taj nacin bi mogli povrediti vama dragu osobu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2