ASTRO ZA PETAK I SUBOTU nosi vazne vesti, a za jedan znak i vazno upozorenje!

ASTRO ZA PETAK I SUBOTU nosi vazne vesti, a za jedan znak i vazno upozorenje!

4. Oktobra 2023 0 By Lela

Astro za petak i subotu za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju za naredna dva dana sto morate da znate.

Ovan

Dragi ovnovi, astro za petak i subotu vam porucuju da prikocite. Vi ste prepuni obaveza i sami sebi namecete nove. Ovaj tempo nikako nije dobar za vas jer cete se potpuno iscrpeti. Prikocite i nadjite vremena za sebe.

PROCITAJTE I: Oprez se savetuje ovnu, rak mora doneti vaznu odluku, dok ovaj znak ocekuje neizmerna radost!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dva dana u kojima cete biti iznenadjeni pospucima jedne vama drage osobe. Vi cete biti zaista u cudu jer vam to nikako ne lici na nju i zelecete da joj pomognete. Verujte da je ovaj postupak impulsivan i da je dragoj osobi veoma potrebna vasa pomoc.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dani u kojima cete doziveti jedno veliko iznenadjenje. Osoba iz proslosti ce ponovo se pojaviti u vasem zivotu. Upravo ona osoba koja jedina moze da vas uzdrma i zbuni. Vi necete moci da se oduprete emocijama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, astro za petak i subotu za vas nosi vazno upozorenje. Vi cete biti zrtva pohlepe jednog vaseg kolege, jer ce ta osoba zeleti da se kiti nekim vasim radovima. Nikako to nemojte da dozvolite i svoje zasluge zadrzite za sebe.

Lav

Dragi lavovi, pred vama su dani u kojima cete prosto uzivoti. Sreca ce vam biti naklonjena tokom naredna dva dana i vi cete moci samo maksimalno da uzivate u njoj. U ova dva dana mozete doneti vazne odluke jer ce vam i to ici od ruke.

Devica

Drage device, vi cete u naredna dva dana doziveti veliko iznenadjenje. Vasi nadredjeni ce vam pokazati koliko ste im vazni i koliko im znacite kao radnik. Moguc je novcani dobitak pored velikih pohvala koje vam slede.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2