Zeni koju su povredili oni kojima je verovala,koje je najvise volela…

Zeni koju su povredili oni kojima je verovala,koje je najvise volela…

10. Maja 2023 0 By Dejana

Volela si,dala si i ono sto nisi imala,i opet nije vredelo. Ovo je tekst za tebe, za zenu koja samo zeli da zaboravi, i da kren dalje…

 

Povredili su te. Ti si ona zena koja je dala svoju dusu, ona koja je volela najvise na svetu. Ti si zena koja je bila i ostala primer dobrote. Samo, nisi i zena koja je nagradjena za sve to, nazalost.

Sada mislis da nikada neces moci da nadjes svoju srecu. Da je zapravo sve u ovom zivotu jedna velika nepravda, i da bolje prolaze oni koji su losi. Naravno da nisi u pravu. Samo, ponekada je na srecu potrebno cekati mnogo duze nego sto bi smo mi voleli. I to je tvoj primer.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti si zena koja je volela onog koji se rodio bez srca. Da nije, onda bi umeo i znao da prepozna tvoju dobrotu, i da te voli onako kako si oduvek zelela da budes voljena. Ti si zena koju su povredili oni za koje si bila spremna na sve, a kojima je sve to bilo malo. I naravno da ti sada nije lako, i naravno da te boli, i logicno je da mislis da su te svi izdali, povredili, da su ti svi slomili srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2