Okreni ledja onome ko te ne ceni,da bi dosao onaj koji ce te voleti vise od svega!

Okreni ledja onome ko te ne ceni,da bi dosao onaj koji ce te voleti vise od svega!

22. Aprila 2023 0 By Dejana

  Predugo si se nadala. Cekala, ocekivala cudo… Vreme je da pogledas istinu u oci i da shvatis… On te nikad lece voleti.

Okreni mu ledja i samo idi…Idi sto dalje, jer cim odes onda ces sebi i dati sansu da krenes dalje. Sada ocekujes da se nesto promeni, da on, do kojeg ti je stalo, shvati… Da ga volis, da si posebna i da si ona koja moze da ga usreci.

No, do toga nece doci, i bolje je sto nece. Muskarac kojem si dala svoje srce ne zna da ceni ono sto sa tobom ima, jer je rodjen bez srca. Ti zasluzujes mnogo vise od toga sto on ume da ti da. Vreme je da odes, okreni mu svoja ledja i daj sansu nekome drugom.

Nekome kome ces biti na prvom mestu,  ko ce znati da si ti vredna svega i kome nece biti potrebno vreme da to shvati. Onaj ko ce umeti da ti da svoju dusu, svoje srce, svoju ljubav i da te voli onako kako zelis i kako zasluzujes. Sada samo gubis svoje vreme. Gubis ga cekajuci da on shvati da ti vredis, da ti imas divnu dusu, da umes da volis. Gubis vreme cekajuci da on pogleda tvoju lepotu, da shvati da ona nije jedino sto imas.

Moras da budes jaka i da nadjes u svom srcu snage da krenes dalje.

Okreni mu ledja i idi od onog ko je pogresan da bi u tvoj zivot mogao da dodje onaj koji je pravi. Vredis mnogo i imaj na umu da ce jednom neko ceniti sve to i cuvati ono sto ima sa tobom.

Ti ces jednom spoznati iskrenu ljubav i jednom ce zaista doci neko kome ces biti na prvom mestu i kome ces biti  zena kojom se ponosi i koju voli iznad svega.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Da bi nasla srecu moras da odes od onih koji te cine tuznom i to je najveca istina tvog  zivota.

Zena si cije je srce toliko veliko da je to za primer, i steta je da ga darujes i poklanjas svoju ljubav onima koji ne znaju da cene ono sto sa tobom imaju.  Zena si koja je previse patila ali da bi dosla do svoje srece moras da nadjes snage da zauvek precrtas iz zivota one koji ti nanose bol.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2