Uvek si samoj sebi bila najmanje vazna,uvek si zelela da svi budu srecni, a tebi kako bude…

Uvek si samoj sebi bila najmanje vazna,uvek si zelela da svi budu srecni, a tebi kako bude…

15. Aprila 2023 0 By Dejana

  Vreme je za promene, i vreme je da uzivas u zivotu, i da ucinis nesto lepo za sebe.

Ovo je za tebe, za zenu koja je sama sebi najmanje vazna. Za tebe, koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli…  A tebi samoj kako bude.Ovo je za tebe, za zenu koja je mozda izgubila veru u ljubav, u ljude, u bilo sta lepo. Nekada si davala sve od sebe. Sada si dosla do toga da ni samoj sebi ne verujes na neki nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vazna si samoj sebi, samo onda kada ti otvori oci neko  i pokaze svoje pravo lice, i tada obecas sebi da ces se promeniti…I opet krenes po starom. Opet zaboravis na ono sto je tebi licno potrebno.

Kao da imas  ko zna koliko zivota, pa ovaj jedan  provodis tako sto ces se posvetiti onima koje volis,a za tebe ce biti vremena… Nece.

Digla si ruke od mnogo toga kada si ti sama u pitanju, ali nikada nisi odustala od toga da usrecujes one koje volis. Digla si ruke od toga da ucinis nesto lepo za sebe,a uvek se trudis da su dobro oni do kojih ti je stalo. Zaboravila si na sebe,  zaboravila si na svoje zelje i na ono sto tebi licno treba. Sada je vreme da se sve promeni, sada je vreme da se fokusiras na ono sto zelis i na ono do cega ti je stalo.

Da otvoris oci, da progledas, da vidis ko je iskren. Naravno da ce doci do razocarenja, naravno da ce biti i suza i bola i tuge, naravno… Ali, moras da budes jaka i moras u svom srcu i svojoj dusi da nadjes snagu da krenes dalje.

Moras da budes jaka, jer nemas drugu opciju, jer nemas drugi zivot. Samo se posveti sebi, jer je to jedino sto mozes, jer je to najbolje sto treba da uradis…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2